Storitve povezovanja pomočnikov in starejših oseb.

Naše poslanstvo je razvijati sinergije sobivanja. Te prek sodelovanja in povezovanja pripomorejo k višji kakovosti bivanja vseh udeleženih v domačo oskrbo. Vsi skupaj lahko tako vplivamo na dobro posameznika in družbe.

Naroči posvet
Kdaj vas lahko pokličemo?

Več kot

14

let

izkušenj

Osebe, ki ponudijo pomoč, potrebujejo delo. Vi jim lahko delo ponudite ter pridobite želeno in dostopnejšo pomoč pri domači oskrbi. Naša podpora vam vsem prinaša dodatno varnost, nas pa veseli, da lahko uresničujemo svoje poslanstvo.

0 +
Pomočnic in pomočnikov
0
Let izkušenj
0
Zadovoljnih strank
Kadar poskrbimo za bližnjega, poskrbimo tudi zase

Že od samega začetka je vodilo organizacije ProDomi skupno dobro in odzivanje na realne potrebe starejših, njihovih bližnjih in ljudi, ki iščejo zaposlitev.

Pomoč sočloveku, ki jo ponudimo s sočutjem, nima cene. Pa vendarle nas najbolj izpolni odnos, v katerem imamo občutek, da smo vsi pridobili: uporabnik pomoči lahko ostane v domačem okolju in pridobi osebno pomočnico; bližnji, vključeni v domačo oskrbo, se razbremenijo; pomočnica, ki pomoč ponudi, pa pridobi možnost dodatnega zaslužka, kar ji pogosto omogoči dodatno varnost.

Zavedam se, da se s svojim delovanjem vključimo v življenja ljudi, ko so posebej ranljivi. Zato si želim, da prek novih sinergij sobivanja krepimo medsebojno pomoč, spoštovanje, sočutje in uvid, da v svojih zgodbah nismo sami.

Pomembno je, da si dovolimo zaznavati svojo in sočlovekovo ranljivost ter možnost, da se vsak od nas po svojih močeh lahko potrudi, da jo premaga. Skupaj to storimo lažje in bolje.

V srcu se vedno znova priklonim vsakomur, ki zmore pomoč sprejeti in pomoč ponuditi.

Tjaša Goljevšček,
direktorica ProDomi

Možnosti zaposlitve

Pridružite se
naši ekipi

V našo ekipo sprejemamo nove osebe, ki so pripravljene nuditi pomoč, pridobiti izkušnje in se želijo izuriti v delu oskrbe na domu.